El millor moment de la teva vida

Taller Ecosi 2

Presentació de grup

Un moment de la producció d'un dels grups

Un moment de la producció

A la passada edició de la fira ECOSÍ de Girona vam proposar aquest taller com a dinàmica grupal i oberta als visitants d’aquest esdeveniment que promou la sostenibilitat, la vida natural i l’educació i el creixement personals. Vam fer la següent proposta: “Recorda un moment important de la teva vida, que et va ajudara creixer, aprendre, evolucionar… i expressa’l tant corporalment com amb la teva mirada, gest… com si el vulguessis fe arribar sense paraules a la resta de persones del taller”. Vam fer aquesta proposta partint de l’empatia, per crear connexió amb un mateix i les pròpies sensacions i emocions, portar-les i compartir-les amb la resta del grup i després produir conjuntament de manera escènica i plàstica un gran moment de vida en el present.

Els principals feedbacks dels participants van ser la importància de partir d’un record positiu i de felicitat per a realitzar l’experiència, poder-la compartir amb persones fins aleshores desconegudes i com el resultat final va ser un compartir el millor de cadascú, sense barreres ni proteccions, amb la conseqüent sensació de benestar, alegria i de connexió personal i grupal. Una sensació d’agraïment compartida per tothom tant participants com equip facilitador.

A Kutumbam treballem per a  que el millor de nosaltres, que sempre espera al llindar de la porta per a poder  entrar/sortir, s’expressi i ens porti a viure i conviure amb una actitud positiva, autorealitzadora i que generi pau i cultura de pau. Les eines expressives, grupals, artístiques i creatives permeten que cada persona que viu aquestes dinàmiques ho faci al seu ritme, amb llibertat i des de la sensibilitat i l’acompanyament de la resta de persones participants. El teatre, l’expressió corporal, l’expressió plàstica, la música, la veu… l’art en general, són capacitats, no dons,  que tots i totes tenim a l’abast per a connectar amb valors, emocions, traspassar barreres… seguir educant-nos per a viure amb plenitud el que realment significa ser persona.

Deixa un comentari