SOM /SOMOS

Kutumbam som una família de professionals de la psicologia, l’art, l’ensenyament i la salut. Treballem en xarxa , de manera orgànica i sistèmica , fusionant els nostres sabers i personalitzant les nostres intervencions.

Ens mou el benestar de les persones, poder contribuir al seu creixement, aspirant al seu desenvolupament màxim. Per això dissenyem estratègies i dinàmiques que potencien les seves capacitats sòcio-emocionals i alleugen les seves etapes vitals de crisi i conflicte reciclant-les en experiència vital enriquidora.

Les nostres essències són l’art i l’expressió creativa, la psicologia positiva, la pedagogia terapèutica, la salut natural i l’educació emocional.

Treballem perquè estiguin a la base educativa a les escoles, formin part important dels organigrames de les empreses i en general inspirin valors socials que ens ajudin a conviure amb respecte i compartir amb amor aquest món.


Kutumbam somos una familia de profesionales de la psicología, el arte, la enseñanza y la salud. Trabajamos en red, de manera orgánica y sistémica, fusionando nuestros saberes y personalizando nuestras intervenciones.

Nos mueve el bienestar de las personas, poder contribuir a su crecimiento, aspirando a su desarrollo máximo. Por eso diseñamos estrategias y dinámicas que potencian sus capacidades socioemocionales y alivian sus etapas vitales de crisis y conflicto reciclándolas en experiencia vital enriquecedora.

Nuestras esencias son el arte y la expresión creativa, la psicología positiva, la pedagogía terapéutica, la salud natural y la educación emocional.

Trabajamos para que estén en la base educativa en las escuelas, formen parte importante de los organigramas de las empresas y en general inspiren valores sociales que nos ayuden a convivir con respeto y compartir con amor este mundo.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s